Gemaakt in Norrland

Waar het klimaat het zwaarste is en de wegen niet altijd de meest gunstige zijn, wordt de Polar caravan gebouwd. Dit betekent dat de Polar caravan gebouwd is om te weerstaan tegen het winterse weer en vele uren op de weg. Elke Polar caravan die de fabriek verlaat wordt getest om ervoor te zorgen dat uw specifieke Polar voldoet aan alle uitdagingen die komen op zijn pad.

HANDWERK SINDS 1964

In het kleinste detail. Met grote precisie. Extreme nauwkeurigheid. En met trots, worden de caravans gebouwd. Een Polar is een ambacht. Een werk gemaakt door de handen van mensen en gebouwd in de moderne fabriek in de noordelijke stad Dorotea. De ambitie is altijd dat elke caravan die wij vervaardigen, het beste van de markt moeten zijn. Een bewijs dat ze erin geslaagd zijn, is dat 80% van alle Polar caravans ooit nog steeds op de wegen rolt. Een Polar is niets anders dan authentieke Zweedse kwaliteit.
36 000 LITER WATER & STORMWINDEN
Bij Polar weten ze wat er nodig is om te blijven waar je maar wilt, het hele jaar door. Altijd met hetzelfde comfortabel binnenklimaat. Terwijl andere fabrikanten een concept maken, test Polar de dichtheid van elke caravan in hun klimaatkamer. Daar stellen ze de caravan voor een uur bloot aan 36.000 liter water en stormwinden. Binnen de fabriek hebben ze een controller die vochtmetingen uitvoert en ervoor zorgt dat aan alle kwaliteitsvereisten wordt voldaan. Dus, als er caravan de fabriek verlaat, weten ze zeker dat het alle uitdagingen aan kan.
“IN DE KLIMAATKAMER TESTEN ZE ALLE CARAVANS EN GEVEN ZE 7 JAAR DICHTHEID GARANTIE”.

ONTWIKKELING EN INNOVATIES

De mensen die bij Polar werken zijn zelf ook eigenaars van caravans. Door de caravans net als de klanten te ervaren, worden veel nieuwe idee├źn geboren en zien ze wat er moet worden ontwikkeld. Nieuwe indelingen met kinderkamers, opklapbare stapelbedden, eigen bouw, isolatietechnologie en ge├»ntegreerde horren in alle ramen zijn enkele voorbeelden van hoe een idee realiteit is geworden.

EIGEN ONTWIKKELDE BOUW- EN ISOLATIETECHNOLOGIE

Onverslaanbaar dicht en de dikste isolatie van de markt met 37 mm EPS isolatie in de muren. De manier waarop ze de caravans bouwen, voorkomt ook dat ongewenste geluiden binnenkomen.

VENTILATIESYSTEEM DAT EEN GOED BINNENCOMFORT BIEDT

Houdt de warmte in de winter en sluit de hitte in de zomer uit.

HET STIJFSTE LICHAAM VAN DE MARKT GEEFT ONOVERTROFFEN WEGKENMERKEN

De manier waarop ze de caravans bouwen, biedt ongekende rijvaardigheden. Het maakt niet uit hoe de weg er uitziet. De balans van de wagen is perfect in zowel bochten als op ruwe wegen. Polar caravans hebben de stijfste opbouw van de markt, dankzij het feit dat de koppeling van de vloer voorzien zijn van speciale versterkingsplaten.

DUBBELE GEBROKEN DAK HOEK

Om waterafvoer te vergemakkelijken en de luchtweerstand te verminderen, bouwen ze de Polar caravans met een dubbel gebroken dak hoek.

EIGEN ONTWIKKELD ELECTRISCH SYSTEEM

Door het door Polar ontwikkelde eigen elektrisch systeem, kunnen zij Wifi, alarm en GPS aanbieden die via een mobiele app kan worden geregeld.