Onze showroom

Onze showroom

Een nieuwe caravan kopen?

Bij Boer Caravans heeft u volop keus. Wij vinden het belangrijk dat u de caravan vindt die u zoekt. Welke indeling heeft uw voorkeur? In wat voor een auto rijdt u? En welke landen wilt u gaan bezoeken? Op basis van uw wensen, kunnen we een selectie van passende caravans maken. Zo kun u gericht de geschikte exemplaren bekijken. Want dat u in een kwalitatief goede caravan van uw vakantie kunt genieten, staat bij ons voorop!

In onze showroom vind u een groot assortiment nieuwe caravans van de merken Adria, Tabbert, Polar, Swift en LMC. Daarnaast hebben wij ook een breed aanbod van tweedehands caravans. Er zit altijd wel een caravan bij die past bij de wensen van u en uw partner of gezin.

Perfecte caravan gevonden?

Heeft u de caravan gevonden die bij uw wensen past? Dan zorgt Boer Caravans voor een uitgebreide onderhoudsbeurt. Ook vindt u in onze showroom verschillende soorten voortenten, luifels, movers, airco’s en andere accessoires.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom geheel vrijblijvend langs in onze showroom. Wij weten zeker dat uw ideale caravan erbij staat! U bent van harte welkom voor een kopje koffie en deskundig advies. Kijk bij onze openingstijden voor meer informatie.