Werkplaats

Veilig op weg, dat is wat we allemaal willen. Onderhoud aan uw caravan is dan ook noodzakelijk en moet goed, deskundig en nauwkeurig gebeuren. Boer Caravans is een erkend bedrijf voor al het onderhoud aan uw caravan. U kunt het onderhoud dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Al onze monteurs zijn goed opgeleide vakmensen en gekwalificeerd voor het uitvoeren van alle werkzaamheden aan uw caravan. Onze monteurs werken in een moderne werkplaats, die compleet is uitgerust. Zo kunnen wij veiligheid en kwaliteit voor u én voor onze medewerkers waarborgen. We zijn een BOVAG-gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Ook voor schadeherstel aan uw caravan kunt u bij ons terecht.

Niet alleen de merken waarvan we dealer zijn (Adria, LMC, Swift Mondial en Tabbert), maar ook álle andere merken zijn welkom op onze bruggen in de werkplaats. Onze monteurs leveren uitstekend werk en denken graag met u mee!

Ook het inbouwen van bijvoorbeeld movers, airco’s, cassetteluifels en zelfs het verbouwen en aanpassen van uw caravan wordt bij ons gedaan!

U bent ook van harte welkom voor het reguliere onderhoud van uw caravan.