Service & Reparatie

Veilig en comfortabel op weg, dat is wat we allemaal willen. Onderhoud aan uw caravan is dan ook noodzakelijk. U kunt het onderhoud met een gerust hart overlaten aan BCA28. Al meer dan 15 jaar zijn wij specialist in onderhoud en reparatie van alle merken caravans. Onze monteurs zijn goed opgeleide en gekwalificeerde vakmensen. Bij ons kunt u  terecht voor de meest uiteenlopende caravanproblemen.

 

Neem contact op

 

Alles is mogelijk

In onze werkplaats kunnen we alle denkbare problemen met uw caravan oplossen. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte boiler, een lekkende kraan, een raamuitzetter die niet werkt, een dakluik dat lekt of een koelkast die niet meer functioneert. Ook voor elektrische storingen kunt u bij ons terecht. Veel onderdelen hebben wij op voorraad, zodat problemen snel opgelost kunnen worden. Sommige onderdelen moeten besteld worden, waardoor de reparatie iets langer duurt. Uiteraard zullen wij dit van te voren overleggen met u.

Service op locatie

Heeft u een onderdeel van uw caravan kapot of een storing? Met onze speciaal ingerichte serviceauto komt wij bij u op de camping de reparaties uitvoeren en storingen verhelpen. Zo hoeft u niet de hele caravan in te pakken en de voortent weg te halen.

Bel voor een reparatie naar onze werkplaats of maak een afspraak.