Uitvoeringen

Polar 3 series:

Bij Polar heeft u keus uit 3 uitrustingsniveau’s:

Original. De Polar zoals deze sinds 1964 is geëvolueerd tot de huidige standaard. Alle opties zijn mogelijk.


Selected. Als de Original, maar standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra’s zoals gasoven én magnetron, vrije keus in bekledingstof, vloerbedekking en keukenafwerking. Voorzien van Polars unieke Polar Connect waarmee u met een app uw caravan kunt bedienen. Maar ook hordeur, Heki-2 dakluik, buitengasaansluiting en nog veel meer zijn inbegrepen. Alle opties mogelijk.


Customized. Als de Selected, met nog meer extra’s zoals keus uit leren bekleding, een centraal stofzuigsysteem, 2-pits gascomfort naast de 2-pits inductieplaat. Ook heeft de Customized een exclusieve kleurstelling in striping en achterwand. Daarnaast zijn bij deze Polar klantaanpassing mogelijk zoals meubelaanpassingen buiten de normale opties. Ten slotte krijgt u zelfs support van de constructie afdeling van idee tot productie. Kortom: de meest complete en exclusieve Polar ooit!


Polar bestaat uit vier uitrustingen genaamd:

EDITION

Uitgerust en klaar om te gaan! Edition is een zeer voordelige serie met vaste uitrustingspakketten en beperkte uitbreidingsmogelijkheden. Bij de pakketten horen doordachte en slimme keuzes die de caravan comfortabel maken zonder uw portemonnee te beschadigen.


ORIGINAL

PACKED & READY
Met Polar Original krijgt u een caravan in de topklasse, ook al is het gewoon ‘basic’. Veel van wat in de Orginal is opgenomen is een optie bij andere leveranciers. Het mooie aan de Polar Original is wel dat het de ‘Winter verbindingsfunctie’ heeft.


SELECTED

Polar Selected bevat de meest populaire en exclusieve keuzes. Dit betekent dat u een caravan krijgt met extra comfortabele bedmatrassen, grotere koeling, betere geluidsinstallaties en effectieve verlichting.


CUSTOMIZED

Met de Polar Customized zijn er bijna geen grenzen in de creatie van uw caravan. Het basisontwerp bestaat uit de speciale apparatuur die deel uitmaakt van de Polar Selected, maar u kunt dan samen met onze ontwerpers een volledig aangepaste oplossing beïnvloeden en ontwikkelen.

Extra opties t.o.v. Orginial:

Gasuitlaat in een koffer
Comfort kussen met logo
Indirecte verlichting
Heki De Luxe dakluik
Extra 12V circulatiepomp
USB-aansluiting voor en achter
Hordeur
Ventilatieluiken
Serviceluik (extra breed niet alle modellen)
Koelkast / vriezer 190 L (Vriesgedeelte 35l)
Handdoek droger
LED verlichting in alle kasten
Led-verlichting nachtkastje (laaddeurzijde)
2DIN CD / DVD
Verlichting ramen voor
Luidsprekers aan de achterkant
Spiegel met logo
Deur met raam
Uittrekbare snijplank
Bed matras super de luxe
Subwoofer
Mobiele Multi Control
Lichtplankenkast
Gasoven
Grotere tafelblad
Lastindicator
Lichtmetalen velgen met zwarte inrichting
Beschermde sleufbalken
4 Kussens 40 x 40 in stof
2 Hoofdkussens met logo
Keukenwandbord na keuze
Vloer na keuze


CUSTOMIZED

Met de Polar Customized zijn er bijna geen grenzen in de creatie van uw caravan. Het basisontwerp bestaat uit de speciale apparatuur die deel uitmaakt van de Polar Selected, maar u kunt dan samen met onze ontwerpers een volledig aangepaste oplossing beïnvloeden en ontwikkelen.

Centraal stofzuigsysteem
2-delig gasfornuis en inductie kookplaat
Stoffering inclusief leer na keuze
Gas schakelaar
Gas Alarm
Exclusieve achterzijde
Nieuwe striping exterieur
De mogelijkheid om aanpassingen aan te brengen aan de indeling
Steun helemaal van idee tot realiteit door onze ontwerper