Keuze uit 3 uitvoeringen

Als u uw nieuwe caravan wilt inrichten, kunt u kiezen uit vier verschillende uitrustingsseries: Edition, Original, Selected en Customised. Het verschil zit in het uitrustingsniveau en het aantal optionele add-ons. Zelfs de basisuitrusting in een Polar-caravan is van een niveau dat bij andere fabrikanten een optie zou zijn. Dit is om ervoor te zorgen dat Polar caravans het hele jaar door kunnen worden gebruikt in het Scandinavische klimaat. Dus welke caravan je ook kiest, de bekende Polar kwaliteit is gegarandeerd.

https://www.polar-caravan.nl/wp-content/uploads/2023/08/60year-polar-1.svg

Polar, opgericht in 1964, viert dit jubileumjaar met twee speciale uitvoeringen.

De uitvoering Polar Blackline met het beste van het beste en de Polar Blueline voor het echte Polar-gevoel

De Polar zoals deze sinds 1964 is geëvolueerd tot de huidige standaard. Alle opties zijn mogelijk.

Met Polar Original krijgt u een caravan in de topklasse, ook al is het gewoon ‘basic’. Veel van wat in de Orginal is opgenomen is een optie bij andere leveranciers. Het mooie aan de Polar Original is wel dat het de ‘Winter verbindingsfunctie’ heeft.

ls de Original, maar standaard uitgerust met een aantal exclusieve extra’s zoals gasoven én magnetron, vrije keus in bekledingstof, vloerbedekking en keukenafwerking. Voorzien van Polars unieke Polar Connect waarmee u met een app uw caravan kunt bedienen. Maar ook hordeur, Heki-2 dakluik, buitengasaansluiting en nog veel meer zijn inbegrepen. Alle opties mogelijk.

Polar Selected bevat de meest populaire en exclusieve keuzes. Dit betekent dat u een caravan krijgt met extra comfortabele bedmatrassen, grotere koeling, betere geluidsinstallaties en effectieve verlichting.

Als de Selected, met nog meer extra’s zoals keus uit leren bekleding, een centraal stofzuigsysteem, 2-pits gascomfort naast de 2-pits inductieplaat. Ook heeft de Customized een exclusieve kleurstelling in striping en achterwand. Daarnaast zijn bij deze Polar klantaanpassing mogelijk zoals meubelaanpassingen buiten de normale opties. Ten slotte krijgt u zelfs support van de constructie afdeling van idee tot productie. Kortom: de meest complete en exclusieve Polar ooit!